Alerg/fac mișcare în fiecare zi timp de 30 Zile și #SuntGalantOM

 

Ana-Maria Holeiciuc Asociația Tășuleasa Social

21.428571428571% Complete
150 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am acceptat provocarea de a alege un Obicei Galantom pentru o cauză bună!

Am ales să fac mișcare (alergat, biciclit, sărit coarda, înot, hiking - orice mă ține departe de canapea) pentru 30 de zile și să susțin astfel o cauză cu care rezonez și cu care am multe în comun: de la dragostea pentru mișcare în natură, până la dorința de a cunoaște locuri noi, cu oameni și tradiții noi. Via Transilvanica mi se pare cel mai mișto proiect al identității de țară din ultimii (nici nu mai știu câți) ani, o cale care străbate inima României în cele mai profunde locuri, scoțând la iveală minunății de oameni, de piesaje, de tradiții, de cutume. Un drum al autocunoașterii, dar și al identificării cu alți semeni. Un drum care unește oamenii.

Îmi doresc ca anul acesta să parcurg si eu o bună parte din drumul autocunoașterii și să fac cunoștință mai indeaproape cu frumoasa mea țară. Ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii alături.
Lasă-mi un mesaj de încurajare și fă și tu o donație pentru proiectul ales de mine. Pentru că lumea devine mai bună acolo unde-s mai mulți oameni generoși.

Îți mulțumesc că ești lângă mine!

Dacă vrei să accepți și tu provocarea Obicei Galantom, intră pe obicei.galantom.ro și alătură-te comunității oamenilor de bine.




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Tășuleasa Social urmărește crearea unui mediu social în care tinerii își exprimă propria cultură, propriile valori și atitudini, reprezentând o reală forță de inducere a schimbărilor pozitive. Dezvoltarea spiritului și curajului civic, întărirea capacității tinerilor de a se implica în societate, dezvoltarea voluntariatului și educației de mediu reprezintă misiunea asociației.

SUSŢIN PROIECTUL

Via Transilvanica

Via Transilvanica e un drum curajos fiindcă ne face să redescoperim repere și să vorbim despre cine suntem noi cu adevărat, de la firul de iarbă de la malul Dunării până la crestele munților. 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
23 Jul 2021

Anonymous

100 RON
22 Jul 2021
Ana-Maria Holeiciuc : Asociația Tășuleasa Social
Alerg/fac mișcare în fiecare zi timp de 30 Zile și #SuntGalantOM