Unitate pentru educație

 

Diana Diaconu ASOCIATIA BANCA DE HAINE

19% Complete
950 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații

Fii alaturi de noi si sustine educatia copiilor din mediile defavorizate prin achizitionarea unui pachet de rechizite.


Peste 135 de copii din clasele 0-4 din satele Nucetu, Radu Voda si Lupsanu au nevoie de sprijinul nostru1f44d.png!


Pe 11 septembrie vom ajunge la cei mici inarmati cu ghiozdane pline cu rechizite, vom face si party cu teatru de papusi, torturi si foarte multe pizzaaa.
Fii alaturi de noi in campania de combatere a abandonului scolar.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Colectăm donații constând în principal în haine, încălțăminte și jucării, dar nu numai, le verificăm din punct de vedere al calității, le sortăm pe categorii și le distribuim apoi către comunități sau persoane aflate în situații de risc, precum și către centre aflate sub coordonarea instituțiilor statului.

Împreună cu Together For Humanity ne dorim să ajutăm 135 de copii din Județul Călărași să poată să meargă la școală cu minimul necesar, respectiv un ghiozdan complet echipat.
Pe 11 septembrie vom ajunge la cei mici înarmați cu ghiozdane pline cu rechizite, vom face și party cu teatru de păpuși, torturi și foarte multă pizzaaa.
Fii alături de noi în campania de combatere a abandonului școlar.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

5 Donații

Anonymous

300 RON
08 Sep 2021

Anonymous

200 RON
08 Sep 2021

Anonymous

200 RON
08 Sep 2021
08 Sep 2021

Anonymous

200 RON
08 Sep 2021