Si tu poti fi SuperErou!

 

Cristina-Mihaela Voinea Asociatia Carusel

100% Complete
513 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Cu totii am avut in copilarie un super-erou favorit. Odata cu trecerea anilor, am inteles ca oricine poate sa fie erou atat timp cat are curajul sa viseze, sa creada si sa lupte pentru o anumita cauza. Anul acesta eu am ales sa fiu un erou, sa alerg la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon și împreună cu Asociația Carusel sa ajut persoanele fara adapost din Bucuresti sa treaca cu bine peste zilele friguroase. Pentru asta am am nevoie de voi, sa formam o adevarata echipa de Super-Eroi si sa stragem fondurile necesare pentru achizitionarea a 500 de saci de dormit, 500 de pilote, 500 de izoprene, mii de sosete, caciuli, fulare, dar si hrana.  Astfel de gesturi ne fac eroi.Super-Eroi!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

7 Donații

Anonymous

250 RON
Mult succes, Cristina! Să pui o poză victorioasă la final!
05 Nov 2021
04 Nov 2021
Spor. ;)
26 Oct 2021
26 Oct 2021

Andrei

100 RON
Good Luck!
26 Oct 2021
Felicitări pentru inițiativa!
25 Oct 2021
Mult succes, Cris!!!🤗
25 Oct 2021
Cristina-Mihaela Voinea : Asociatia Carusel
Si tu poti fi SuperErou!