Hai să aducem sănătatea mintală în școli cu Mental Health for Romania

 

Sorina Mirea Mental Health for Romania

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta doresc să îmi dedic ziua de naștere proiectului de suflet al fiului meu, Dan, și al colegei lui de la Cambridge, Maria. Mental Health for Romania este un ONG care luptă pentru a înlătura prejudecățile legate de tulburările mintale și pentru a ajuta mai mulți oameni să aibă acces la ajutorul psihologic de care au nevoie. În mai puțin de 2 ani, au contribuit enorm la aceste lucruri prin campanii online și resurse care au ajuns la zeci de mii de oameni, inclusiv o bază de date cu servicii psihologice gratuite pentru cei care nu își permit să meargă la psiholog.
Problemele de sănătate mintală apar încă din copilările și adolescență, deci este important ca tinerii să fie conștienți de ele și să știe cum să acționeze în cazul în care apar. O astfel de educare poate preveni înrăutățirea problemelor înainte să fie prea târziu, însă din păcate sistemul educațional românesc nu face nimic în privința aceasta. Pentru a umple acest gol, Mental Health for Romania a conceput o serie de workshopuri pe care plănuiesc să le țină în cât mai multe licee din țară, însă au nevoie de susținere financiară.
Haideți să îi ajutăm să strângă fondurile necesare pentru a duce la îndeplinire acest proiect! Dacă aveți copii la liceu, gândiți-vă la ei și la cât de mult i-ar putea ajuta un astfel de workshop. Mulțumim! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împărtășind experiențe personale, colaborând atât cu specialiști cât și cu voluntari tineri, dorim să creștem atenția asupra tulburărilor de sănătate mintală, să îi ajutăm pe cei ce se confruntă cu astfel de probleme și să prevenim pe cât posibil răspândirea lor.

Hai să aducem sănătatea mintală în școli prin prezentări interactive care adresează mai multe mituri despre tulburările mintale, informații de bază despre cele mai comune diagnostice, precum și resurse pentru ajutor, toate comunicate într-un limbaj pe înțelesul elevilor. Nu în ultimul rând, discutăm tehnici de management al stresului și anxietății și cum să îi susții pe cei apropiați aflați în dificultate.

Banii obținuți în urma acestei campanii pe Galantom vor servi în principal la achiziționarea materialelor necesare organizării prezentărilor în licee și pentru a facilita transportul voluntarilor MHR către cât mai multe locații din țară. Astfel, sperăm să ajungem la cât mai mulți tineri, în mediul urban și mai ales în mediul rural.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Sorina Mirea : Mental Health for Romania
Hai să aducem sănătatea mintală în școli cu Mental Health for Romania