Cel mai frumos cadou de ziua mea - educarea copiilor prin arta picturii

 

Roxana Vlad Asociatia OMIS

17.5% Complete
175 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere celor 2 mari pasiuni din viața mea, pictura și educarea copiilor. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acest proiect, care poate contribui la schimbarea pozitivă din viața copiilor ce aparțin categoriilor vulnerabile.

De cele mai multe ori acești copii nu reușesc să își dezvolte propriul talent pentru că dificultățile economice și sociale clădesc ziduri în dezvoltarea lor.

Te încurațez ca împreună să devenim aripi pentru acești copii și să îi susținem în dezvoltarea lor prin intermediul artelor vizuale.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pentru unul din PROIECTELE ASOCIAȚIEI OMIS!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia OMIS

Om Misiune Integrare Speranţă

SUSŢIN PROIECTUL

Picturi care vorbesc

Pictura reprezintă doar un alt fel de a ține un jurnal. - Pablo Picasso

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

24 Nov 2021
La mulți ani Roxana! Te îmbrățișăm!
20 Nov 2021