Sunt Raluca și vreau să dau Viața mai departe

 

Raluca Mihalache ASOCIATIA LIFE CALL

49.4% Complete
1,235 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
7
Donații

Sunt Raluca Mihalache și am cea mai frumoasă meserie de lume: sunt jurnalist! Ador să caut povești și să găsesc, de fapt, Rozul de Cimitir. 

Aceasta este și ideea pe care o promovez în emisiunile mele: în orice situație mai puțin fericită, din care simți că nu ai ieșire, apare întotdeauna Rozul.

Și de 13 ani îl găsesc.

M-am alăturat cauzei LifeCall pentru că dă VIAȚĂ! Ajută femeile în criză de sarcină să nască bebeluși. Pe câteva dintre ele le-am cunoscut, le-am filmat și am descoperit că cea mai mare dorință a unei femei însărcinate este să-și aducă pe lume copilul în siguranță. 

Ce înseamnă, de fapt, siguranță pentru o mamă singură? Să știe că singura ei grijă este copilul pe care îl poartă în pântece. Pentru că LifeCall este lângă ea, plătește chiria, cumpără hăinuțe, medicamente, tot ce are un nevoie un bebeluș! 

Pe Matei și pe Luca ,primii bebeluși salvați de LifeCall de la avort, i-am cunoscut deja. Sunt minunați! Au deja o lună!

Iubesc copiii, prietenii îmi spun că ar trebui să-mi fac o trupă de copii intitulată ”Raluca Mare”. Pentru cei care nu mă cunoașteți, sunt foarte înaltă :) Încerc să fiu și la înălțimea copiilor, pentru că ei îmi oferă nenumărate lecții. 

Ieri, i-am spus lui Iris, o fetiță de șapte ani tare dragă mie, că eu nu pot purta tocuri. Răspunsul ei: ”Ți-e frică de înălțime? Mie nu!” 

Cum ar fi să atingem toți înălțimea gândurilor curate ale copiilor?

Dar să-i lăsăm să se nască mai întâi!

Pe 17 noiembrie împlinesc 35 de ani! Îmi doresc o pereche de pantofi cu toc roz și VIAȚĂ pentru copiii care acum așteaptă să se nască! 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

În 10 ani orice persoană din România știe că o femeie are șansa de a primi ajutor într-o situație de criză de sarcină!

Deschiderea Centrului LIFE CALL în București.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Cu admirație pentru tine, Raluca mare si cu bucurie pentru copii!
16 Nov 2021

Anonymous

30 RON
16 Nov 2021

Alexandrina Olariu

75 RON
16 Nov 2021
La multi ani Raluca! Esti un om minunat,ar trebui ca noi toti sa urmam astfel de oameni....asta ar insemna sa schimbam ceva.
16 Nov 2021
Pentru copiii frumosi care se vor naste. Multumim Ralu ca-ti donezi ziua de nastere.
16 Nov 2021

Anonymous

300 RON
Dumnezeu sa-ti inzecesca darul Raluca
16 Nov 2021

Anonymous

150 RON
Happy b-day, happy life
15 Nov 2021