Cel mai frumos cadou de Crăciun? O donație. Ajută-ne să construim spitalul veterinar SACHE.

 

Laura Fincu ASOCIATIA SACHE

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 Ajută-ne să facem un miracol de Crăciun și să construim spitalul social SACHE, creat pentru toate animalele. Lucrăm la un loc în care fiecare suflet primește grija și atenția medicală de care are nevoie, cu costuri cât mai pet-friendly, chiar și pentru animalele fără stăpân. Dar pentru asta, avem nevoie de ajutorul tău. Fii Moș Crăciunul celor care nu cuvântă, dar care câteodată cântă, și donează pentru spitalul SACHE. Noi ne vom asigura să transformăm fiecare donație în injecții, vaccinuri, intervenții, tratamente, adăpost și mâncare pentru pacienții noștri blănoși, la pachet cu toată dragostea noastră. Donează pentru spitalul veterinar SACHE

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

ASOCIATIA SACHE

Crearea unei societati cooperante, protective fata de drepturile animalelor; liant intre medicina veterinara si societate.

SUSŢIN PROIECTUL

Sache Social hospital

Medicina veterinara trebuie, conform istoricului, sa fie o parte integranta a socialului. Eforturile noastre in ultimii 5 ani au convers toate catre acest principiu. Spitalul va fi un pas important in ceea ce priveste cantitatea si calitatea serviciilor oferite.

O parte fundamentala este cea de training : Acest cadru de invatare profesionala este urmatorul pas in crearea unei comunitati puternice de medici veterinari, implicati si  activi social, care pot genera solutiile necesare atat grupului tinta economic, cat si celui social.

 

Ajută-ne să facem un miracol de Crăciun și să construim spitalul social SACHE, creat pentru toate animalele. Lucrăm la un loc în care fiecare suflet primește grija și atenția medicală de care are nevoie, cu costuri cât mai pet-friendly, chiar și pentru animalele fără stăpân. Dar pentru asta, avem nevoie de ajutorul tău. Fii Moș Crăciunul celor care nu cuvântă, dar care câteo

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Laura Fincu : ASOCIATIA SACHE
Cel mai frumos cadou de Crăciun? O donație. Ajută-ne să construim spitalul veterinar SACHE.