Sunt Vasile Viorel Gelatu și am decis să fiu Moș Crăciun pentru copiii izolați din Delta Dunării!

 

Vasile Viorel Gelatu Asociatia NEOS

33% Complete
660 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În agitația vieții de zi cu zi uităm să trăim, să ne bucurăm de lucruri mici care ne fac să zâmbim. Anul acesta mi-a adus mult schimbări în viață și mi-a permis să văd lucrurile diferit, să mă opresc în loc, să respir și să mulțumesc pentru ceea ce am.

Bucuria cea mai mare pe care o simți este atunci când oferi și ajuți pe cineva. Anul acesta am decis ca toate gândurile bune și cadourile de Crăciun să nu le mai primesc eu ci să fie trimise către copiii izolați din Delta Dunării!

Cu toții am auzit de Ivan Patzaichin, de frumusețea Deltei, o parte din noi au și văzut cum timpul se oprește în loc când ești acolo. Dar în Delta viața reală este grea, copiii de acolo sunt izolți, iar tot ce își doresc este să evadeze, să plece și să nu se mai întoarcă. Moșul ajunge greu la ei, 4-6 ore cu vaporul când vremea este bună, uneori îi uită în graba lui prin lume, iar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru!

Vreau să vă gândiți la bucuria unui copil care primește un cadou cât de simbolic, la bucuria pe care o aveam noi în copilărie și să mă ajutați să fiu un Moș Crăciun care să aducă zâmbete.

Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine și mă ajutați să aduc zâmbete de Crăciun!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia NEOS

Apărarea și promovarea drepturilor tinerilor, reprezentarea, formarea și dezvoltarea personală și profesională, pe diferite domenii de interes: educațional, cultural, antreprenorial, social, psihologic, juridic, sportiv și de protejare a mediului, cât și promovarea valorilor prosociale prin implicarea în activități de voluntariat.

Scopul proiectului este de reducere a abandonului școlar. Copiii care provin din familii vulnerabile, vor avea posibilitatea să își continue studiile liceale sau să urmeze o școală de meserii, iar prin participarea la sesiuni de dezvoltare personală și orientare vocațională în carieră, vor putea să se cunoască mai mult pe ei.

Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

13 Donații

Anonymous

30 RON
05 Dec 2021

Patricia

50 RON
Haideti sa le facem copiilor un Craciun mai frumos!
05 Dec 2021
Succes si felicitari!
03 Dec 2021

Anonymous

30 RON
Pentru copii
03 Dec 2021
Sarbatori fericite si mult succes!
03 Dec 2021
Crăciun fericit dragi copilași! Nu uitați să zâmbiți!
03 Dec 2021

NF

150 RON
03 Dec 2021
Sărbători Fericite!
03 Dec 2021

Anonymous

50 RON
03 Dec 2021
Pentru ca sarbatorile inseamna sa fii mai bun! Craciun fericit!
01 Dec 2021

Anonymous

50 RON
01 Dec 2021

Marian Iulian Carp

50 RON
01 Dec 2021

Vasile Viorel Gelatu

50 RON
01 Dec 2021
Vasile Viorel Gelatu : Asociatia NEOS
Sunt Vasile Viorel Gelatu și am decis să fiu Moș Crăciun pentru copiii izolați din Delta Dunării!