Crăciunul înseamnă mai mult a dărui, decât a primi!

 

Jean Badea Asociatia NEOS

7.2857142857143% Complete
255 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Crăciunul înseamnă mai mult a dărui, decât a primi. Crăciunul înseamnă să te apleci mai mult asupra nevoilor  semenilor noștri. 
„Ce bine ar fi, dacă-n fiecare zi, Crăciunul ar veni!”. Ce bine ar fi dacă am fi zilnic trimișii lui Moș Crăciun, și nu numai în această perioadă. 

M-am alăturat inițiativei Asociației NEOS, care și-a propus să sprijine Copiii Deltei. 462 de copii sunt izolați în Delta Dunării.
Au nevoie de rechizite, hăinuțe, îmbrăcăminte, încălțăminte, au nevoie de noi. Au nevoie să vadă că România înseamnă mai mult decât Delta Dunării. Sunt copii care nu au ieșit niciodată din localitatea lor, care au văzut muntele sau marea doar în poze.

Vă invit să fiți alături alături de mine și să-i susținem pe copiii izolați din Delta Dunării, realizaând o donație pentru aceștia.
 
Detalii despre campania „Copiii Deltei - Izolați în România” găsiți aici: https://asociatianeos.galantom.ro/projects/view?id=1603 

De asemenea, dăcă sunteți o persoană juridică și doriți să oferiți o sponsorizare, vă încurajez să contactați Asociația NEOS https://asociatianeos.galantom.ro/contact pentru a stabili toate detaliile.

Stă în puterea noastră să-i ajutăm pe Copiii Deltei să nu se mai simtă izolați în propria țară.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia NEOS

Apărarea și promovarea drepturilor tinerilor, reprezentarea, formarea și dezvoltarea personală și profesională, pe diferite domenii de interes: educațional, cultural, antreprenorial, social, psihologic, juridic, sportiv și de protejare a mediului, cât și promovarea valorilor prosociale prin implicarea în activități de voluntariat.

Scopul proiectului este de reducere a abandonului școlar. Copiii care provin din familii vulnerabile, vor avea posibilitatea să își continue studiile liceale sau să urmeze o școală de meserii, iar prin participarea la sesiuni de dezvoltare personală și orientare vocațională în carieră, vor putea să se cunoască mai mult pe ei.

Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

2 Donații

Anonymous

150 RON
Un copil ajutat, un adult mai responsabil.
03 Dec 2021
105 RON
02 Dec 2021
Jean Badea : Asociatia NEOS
Crăciunul înseamnă mai mult a dărui, decât a primi!