Cadou de ziua mea

 

Anca Muraru Asociatia Carusel

100% Complete
1,110 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt oameni care nu au „confortul" de a dormi într-un pat, de a avea o masă caldă sau de a avea un loc pe care îl numesc acasă. Sunt nevoi pe care cu toții le avem și la care rareori ne gândim ca fiind un lux. Le luăm de bune și ni se pare că așa este normal. 

Chiar dacă m-am născut iarna, nu îmi place frigul și mă doare să știu că sunt oameni care nu au altă opțiune decât să stea în frig și să înghețe pe stradă.  

Poate că nu putem noi individual să le schimbăm viața, dar dacă putem să le oferim un mic ajutor care să le facă o zi de iarnă mai ușor de suportat, aș vrea să o facem împreună. 

Asociația Carusel încearcă să îi ajute pe acești oameni cu un sac de dormit, o pătură, haine groase, o masă caldă și o vorbă bună. Iar noi îi putem ajuta pe cei din asociație să facă asta. 

Dacă voiai să îmi faci un cadou de ziua mea, acesta este cadoul care oferă mai departe! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

30 RON
01 Jul 2022

Mira Bakai

150 RON
Împreună putem face diferența în viața lor!
30 Jun 2022
30 Jun 2022

Anonymous

200 RON
29 Jun 2022
Impreuna putem face minuni
29 Jun 2022

Sonia

200 RON
La mulți ani, om minunat! <3
21 Jan 2022
La multi ani, Anca! Sa fii fericita!
21 Jan 2022

Anonymous

50 RON
21 Jan 2022
07 Jan 2022
Anca Muraru : Asociatia Carusel
Cadou de ziua mea