De Ziua Internationala a Indeplinirii Visurilor imi doresc....

 

Yolanda Cretescu Asociatia Happy Minds

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
7,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ziua internationala a indeplinirii visurilor!
Nu stiam ca exista o zi internationala pentru asta dar stiu ca eu visez ca adolescentii sa aiba mai multe sanse sa fie bine! 
 
Cand spunem adolescenta ni se pare deja firesc sa spunem Criza, Conflict, Revolte pe reguli, Independenta prost inteleasa (asa simt parintii… unii…) dar si Nu stiu ce sa fac mai departe, Singuratate, Dezorientare, Suferinta, Neincredere, Panica, Dezamagire! 

Da, este etapa in care creierul se desavarseste emotional in primul rand si nu sunt capabili sa ia decizii corecte rational! Dar cati parinti intelegem asta?


De un an visez sa aduc suport cat mai multor adolescenti. Fac platforme, programe, proiecte, doctorat pentru ei! Viseaza alaturi de mine sa #transformam Lacrimile in zambete si #fara urme sa le dam sansa unui Maine cu Incredere!

La fiecare 100 de minute, un adolescent isi ia viata.

Sinuciderea este una dintre cauzele principale ale mortii tinerilor intre 15-24 ani. Automutilarea este considerata a treia cauza (conform Unicef)

Aproape 20% dintre adolescenti sufera de depresia pana sa ajunga adulti. Si doar 30% dintre adolescenti au parte de tratament de specialitate.

Mi-am propus ca luna ianuarie sa asigure suportul copiilor care se taie! Da, da! Se taie pe maini, pe burta, pe picioare pentru ca nu mai pot gestiona furia si durerea! Asa isi produc descarcarea adrenalinei!

#faraurme pentru cel putin 5 adolescenti in luna ianuarie 2022!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Sănătatea mintală este un drept fundamental și orice persoană ar trebui să aibă acces la servicii de prevenție și intervenție indiferent de statutul social, economic sau de poziționarea geografică.

SUSŢIN PROIECTUL

depreHUB Teens

2757.pngLa fiecare 100 de minute, un adolescent își ia viața; 2757.pngSinuciderea este una dintre cauzele principale ale morții tinerilor între 15 și 24 de ani; 2757.pngAproape 20% dintre adolescenți suferă de depresie până să devină adulți; 2757.pngDoar 30% dintre adolescenții care suferă de depresie au parte de tratament

depreHUB Teens este un program național dedicat adolescenților din România care își propune să ofere suport emoțional prin linia de help-line dedicată, funcțională 24/7, la nivel național, terapie gratuită pentru adolescenții din familii defavorizate, precum și instrumente online pentru exersarea abilităților de coping și menținerea stării de bine. Pentru ca toate aceste inițiative să prindă contur avem însă nevoie de sprijinul oamenilor de bine. Astăzi nu le mai putem veni în ajutor adolescenților cu informații prezentate în același mod clasic în care am făcut-o ani de zile. Este nevoie de o nouă abordare, fresh și inovativă, adaptată nevoilor și ritmului lor de viață.

De aceea vă invităm alături de noi, să le oferim adolescenților din România șansa la o sănătate emoțională optimă, pentru a face față cu succes provocărilor din jurul lor.

Noi credem că cel mai frumos cadou primit cu ocazia aniversărilor sau a zilelor speciale din viața noastră poate fi bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor tăi că, în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună o cauză sau pe cineva care are nevoie de ajutor. În felul acesta

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Yolanda Cretescu : Asociatia Happy Minds
De Ziua Internationala a Indeplinirii Visurilor imi doresc....