Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Luiza Mandoiu Asociația Inima Copiilor

31.666666666667% Complete
475 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Stiati ca?

Exista 280 de lactariums (banca de lapte matern) in Europa?

Atunci cand mama biologica nu isi poate alapta copilul, prima alternativa, daca este disponibila, ar fi utilizarea laptelui matern donat de alte mame. Bancile de lapte matern sunt necesare in astfel de cazuri. (recomandare Oragnizatia Mondiala a Sanatatii/Unicef)

Stiati ca exista o banca de lapte matern si in Romania?

Ei bine, exista!!! Dupa mai bine de 100 de ani de la infiintarea primei banci de lapte din lume, in sfarsit are si Romania prima Banca de lapte matern la Bucuresti, in sectia de terapie intensiva nou-nascuti de la Marie Curie. E locul cel mai potrivit, cea mai moderna sectie de acest fel de la noi, e locul unde sunt ingrijiti nou-nascutii cu cele mai grave boli din toata tara.

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru orice nou-nascut. Pentru un nou-nascut cu probleme, el este pur si simplu VITAL! Hranit astfel, are sanse mult mai mari sa supravietuiasca si sa evolueze bine, in special in cazul in care sufera de afectiuni grave.  

Laptele matern isi pastreaza mare parte din proprietati chiar daca este procesat si conservat, chiar aplicand cele mai stricte proceduri.

Banca de lapte functioneaza de 4 ani. Anual, 50 000 euro sunt necesari pentru nenumaratele analize pe care le fac donatoarelor si laptelui, procesarea si depozitarea laptelui, recipiente, consumabile de tot felul.

In plus, sectia de terapie intensiva de nou-nascuti de la Marie Curie se va extinde. Si banca de lapte se va extinde si ea pentru a putea hrani nu 30 de copii ca pana acum, ci 50

Cred in puterea comunitatii de oameni care vor sa faca bine !!! Hai sa sustinem acest proiect astfel incat banca sa ramana deschisa cel putin 100 de ani !!

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face este sa fii alaturi de mine, si in loc sa imi faci un cadou, sa faci o donatie astfel ca ea sa ramana functionabila. 

Daca te-am facut curios, intra pe  bancadelapte.ro ca sa afli mai multe despre cum procedeaza. Si daca vrei sa citesti mai multe despre ceea ce Asociatia Inima Copiilor au resit sa faca pentru bebelusi da click pe inimacopiilor.ro.

Iti multumesc ca ai citit aceste randuri, galant om !

Multumesc si un an excelent!

Luiza 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

La multi ani !!! 😘😘😘
17 Jan 2022

Anonymous

75 RON
15 Jan 2022

Anonymous

150 RON
La multi ani fericiti !
15 Jan 2022
Luiza Mandoiu : Asociația Inima Copiilor
Cel mai frumos cadou de ziua mea