Jezza vrea să aducă zâmbete

 

3.8333333333333% Complete
115 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor, mi-am dorit din suflet să-mi fac majoratul. Asta am așteptat de câțiva ani încoace, însă m-am răzgândit datorită celor de la Galantom.

Toți cei care mă susțineți, mă sprijiniți sau v-ați dori să-mi oferiți un cadou de ziua mea, acesta este momentul. Vreau să donați o sumă oricât de mică pentru copiii care au nevoie de terapie.

Haideți să le fim alături. Eu îmi dăruiesc ziua de naștere pentru ei.

Haideți să-i sprijinim! <3

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

30 RON
Succes!
18 Jan 2022

Power

10 RON
Felicitări!!!😉
18 Jan 2022
Multa baftaa!
15 Jan 2022
Alessandro Paranici : Ajungem Mari
Jezza vrea să aducă zâmbete