CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA

 

Andra Tarara Asociatia Carusel

89.375% Complete
715 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul ăsta ziua mea mă va prinde proaspăt ieșită din izolare. Asta înseamnă că fix acum sunt acasă, deja de câteva zile. Și nu-i rău deloc. Are cine să aibă grijă de mine, îmi permit să o iau ușor și să mă odihnesc, primesc tratament și îngrijire medicală, am o casă caldă, frumoasă și confortabilă. Și-mi dau seama că toate astea sunt niște super privilegii pe care am norocul să le am și mi s-ar părea firesc ca pentru toți și toate să fie așa. Dar societatea în care trăim nu funcționează așa, din păcate. Și nu vreau să uităm asta.

Am ales din nou să donez către Asociația Carusel. Misiunea lor este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibile pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului. 

Evident, situația acestor persoane este și mai precară pe timp de pandemie și pe timp de iarnă. Așa că e mare nevoie de ajutor. Și dacă plănuiați să îmi faceți vreun cadou, sau dacă pur și simplu vreți să contribuiți, m-aș bucura tare mult să o faceți. Orice mică donație e importantă!

O să vă întrebați, ca-n fiecare an, dacă ziua mea e pe 21 sau 22 februarie sau când naiba este. 22 e pe bune, 21 e în buletin - căci tata s-a emoționat prea tare când m-a declarat. Dar nici nu contează de fapt. Mie-mi puteți spune la mulți ani când vreți voi. Iar donațiile se pot face încă de pe-acum, până la ziua mea (adică ambele zile ale mele), și-apoi și după (target-ul este și el tot orientativ). Pagina rămâne deschisă, iar pe cei de la Carusel îi găsiți aici https://carusel.org/ dacă vreți să le urmăriți activitatea și să contribuiți pe termen lung.

Mulțumesc :)

Andra


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

23 Feb 2022

Anonymous

30 RON
22 Feb 2022
La mulți ani, Andra!
22 Feb 2022

David G.

200 RON
22 Feb 2022

Anonymous

100 RON
18 Feb 2022
16 Feb 2022

Anonymous

100 RON
16 Feb 2022

Anonymous

100 RON
16 Feb 2022

Anonymous

30 RON
16 Feb 2022
Andra Tarara : Asociatia Carusel
CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA