Zâmbete pentru copii cu ajutorul vostru

 

Echipa Red Pandas Ajungem Mari

20% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna! Suntem echipa Red Pandas si participam la Concursul caritabil de boardgames ca sa le oferim copiilor mai putin norocosi, din centrele de plasament din Cluj, o sansa spre normalitate cu ajutorul vostru. 


Noi suntem:

Alex Moldovan
Balan Corneliu
Cimpean Eduard

Va invitam sa donati orice suma - toate fondurile stranse vor fi folosite pentru a ajuta copiii institutionalizati sa mearga in excursii si iesiri educative pentru a vedea si lumea din afara centrelor de plasament.

Multumim pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Pe 14 Aprilie 2022 ne vedem la The Guild Hall să (ne) jucăm și să ajutăm copiii instituționalizați din Cluj să descopere lumea din afara centrelor de plasament. Dacă ești pasionat de board games, participă la concurs și invită-ti prietenii să te susțină cu donații.   Fiecare donație se adună și contează, pentru că se va transforma în ieșiri și excursii pentru copii.  Mul

 

4 Donații

Anonymous

25 RON
12 Apr 2022
❤️❤️❤️❤️❤️
11 Apr 2022

Anonymous

10 RON
11 Apr 2022

Anonymous

15 RON
11 Apr 2022
Echipa Red Pandas : Ajungem Mari
Zâmbete pentru copii cu ajutorul vostru