Să aducem zâmbete pentru copii instituționalizați din Cluj împreună!

 

Les Croissons Ajungem Mari

32.272727272727% Complete
710 RON
Sumă strânsă
2,200 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutări!

Punem mână de la mână și zâmbet cu zâmbet pentru a putea organiza ieșiri, excursii, activități recreative pentru acei copii instituționalizați din jud. Cluj, care sunt in colaborare cu Ajungem MARI.

Experiențele au ca scop să îi încurajeze să vadă dincolo de nedreptățile cu care se confruntă și de a-i inspira spre orizonturi optimiste.

Les Croissons e formată din prieteni și colegi, ingineri, IT-sti, content creatori, studenți și voluntari cu viziuni similare, în speranța de a-i susține pe copii.
Componența echipei: Petra Orosfoian , Derban Simina, Vlad Hincu, Jose Morales, Anca Goron, Boldor Iulia-Diana, Andrei Bogdan, Adam Jakab, Pahom Ion.

Orice sprijin este binevenit!

Mulțumim din inimă pentru suport!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Pe 14 Aprilie 2022 ne vedem la The Guild Hall să (ne) jucăm și să ajutăm copiii instituționalizați din Cluj să descopere lumea din afara centrelor de plasament. Dacă ești pasionat de board games, participă la concurs și invită-ti prietenii să te susțină cu donații.   Fiecare donație se adună și contează, pentru că se va transforma în ieșiri și excursii pentru copii.  Mul

 

6 Donații

Anonymous

300 RON
14 Apr 2022

Anonymous

100 RON
14 Apr 2022

Anonymous

155 RON
13 Apr 2022

Anonymous

55 RON
13 Apr 2022

Anonymous

50 RON
11 Apr 2022

Anonymous

50 RON
11 Apr 2022
Les Croissons : Ajungem Mari
Să aducem zâmbete pentru copii instituționalizați din Cluj împreună!