Împreună ajutăm copiii să crească MARI

 

20.909090909091% Complete
460 RON
Sumă strânsă
2,200 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

Haideți să încercăm să ajutăm copiii instituționalizați din jud. Cluj să descopere activități din afara centrului de plasament. Ne propunem să organizăm plimbări, excursii, ieșiri, astfel încât să punem o pată de culoare caldă în viața lor.

Echipa noastră colaborează cu centrul Grădinarilor UTF Gherla, Cluj.

Ajungem MARI sprijină peste 2500 de copii și tineri din centrele de plasament din București și alte 24 de județe, cu ajutorul a peste 1400 de voluntari prin proiecte și activități educative interactive.
Copiii și tinerii au mult potențial, dar puțină încredere în forțele proprii și sunt afectați de separarea de familie și creșterea în instituții. Ei au nevoie de relații cu adulți care să le devină prieteni și modele, să le ofere sprijin și încurajare, să le deschidă oportunități și să îi motiveze să își continue educația.
Credem în șansele tuturor copiilor, în sprijin pe termen lung și consecvență, acceptare necondiționată, încurajare permanentă, răbdare și perseverență.
Mai multe despre Ajungem MARI aici: https://www.ajungemmari.ro/

Mulțumim pentru suport!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Pe 14 Aprilie 2022 ne vedem la The Guild Hall să (ne) jucăm și să ajutăm copiii instituționalizați din Cluj să descopere lumea din afara centrelor de plasament. Dacă ești pasionat de board games, participă la concurs și invită-ti prietenii să te susțină cu donații.   Fiecare donație se adună și contează, pentru că se va transforma în ieșiri și excursii pentru copii.  Mul

 

6 Donații

Anonymous

50 RON
20 Apr 2022
19 Apr 2022
18 Apr 2022
Spor la treaba :)
13 Apr 2022

Anonymous

100 RON
Bafta!
12 Apr 2022

Anonymous

30 RON
11 Apr 2022
Echipa Grădinarii : Ajungem Mari
Împreună ajutăm copiii să crească MARI