De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!

 

Rebecca Achim Ajungem Mari

60% Complete
900 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt voluntara Ajungem MARI de 5 ani de zile si anul acesta imi donez ziua de nastere pentru a le oferi copiilor din centrele de plasament sansa de a fi exploratori pentru o zi.

Excursiile si drumetiile in natura ii ajuta pe copii sa descopere lumea din afara centrului de plasament si consolideaza relatia de prietenie dintre copii si voluntari. Momentele petrecute alaturi de copii in cadrul acestor iesiri, entuziasmul, buna dispozitie si zambetele lor sunt experiente minunate ce le traim alaturi de ei.

Doneaza si tu si hai sa le oferim impreuna copiilor din centre o viata mai frumoasa! Fiecare donatie, orice suma se aduna si conteaza!

Multumesc mult pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

La mulți ani și o zi frumoasă :)
20 Apr 2022
Happy birthday! :)
20 Apr 2022
20 Apr 2022
18 Apr 2022
Rebecca Achim : Ajungem Mari
De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!