O zi de nastere pentru sanatate

 

Cristina Radulescu Asociația ONEKIND

13.5% Complete
675 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații

Multi dintre voi deja stiti povestea lui Madalin. De ziua mea cea mai mare bucurie pe care mi-o pot face este sa lupt pentru normalitate, pentru o speranta egala la viata si la sanatate. 

Cadoul tau poate fi mai mult decat zambetul si multumirea mea anul acesta, poate fi ajutorul care duce povestea unei vieti frumoase mai departe. 

Anul acesta voi canta impreuna cu micul meu prieten, caci ziua lui este la fel de aproape precum este si ziua mea. Sa fim alaturi de el, sa cantam asa multi ani sanatosi de acum inainte!

Madalin imi este un bun prieten, un copil de numai doi ani si 8 luni al carui curs firesc al copilariei a fost interupt acum doua saptamani de o boala necrutatoare a carui faza avansata si agresivitate a uimit cadrele medicale, are nevoie de mult optimism, prieteni si ajutor financiar pentru a lupta cu intreg arsenalul de forte. Mi-am propus sa strang suma de 5000 de ron, atat cat ar costa un RMN total, singura investigatie care ar putea spune cu exactitate stadiul in care se afla sanatatea lui.

In momentul de fata este internat la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex, sectia oncopediatrie, unde este ingrjit atent de familie si cadrele medicale, insa cu un diagnostic rezervat. Cred cu tarie ca in astfel de momente oamenii nu pot reusi singuri, ca au nevoie de ganduri bune, de suport si de implicarea cator mai multi prieteni.

Haideti sa nu-I lasam singuri acum!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

SUSŢIN PROIECTUL

Alaturi de Madalin

Madalin si este un baietel de numai 2 ani si 8 luni a carui mare dorinta de a fi fratior s-a indeplinit acum doua saptamani.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

Anonymous

30 RON
30 Oct 2016
27 Oct 2016
:)
24 Oct 2016
18 Oct 2016
18 Oct 2016
14 Oct 2016

Anonymous

10 RON
Sănătate!
08 Oct 2016
Daca este posibil, va rog sa ma tineti la curent in legatura cu situatia micutului. Ii doresc multa sanatate!
14 Sep 2016

Anonymous

30 RON
Spor la fapte bune si nu te lasa!
07 Aug 2016
28 Jul 2016