Alerg la Transylvania100K pentru a clădi un „acasă”!

 

Sebastian Dima Asociatia Vi et Animo

18.433333333333% Complete
553 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

„Sunt foarte tristă când îmi văd părinții supărați. Cel mai mult îmi doresc să avem iar casa noastră, să am camera mea în care să-mi fac lecțiile și unde să-mi invit prietenele să ne jucăm, iar mama să aibă bucătăria ei în care să îmi facă prajituri. Mami face cele mai bune prăjituri” Sonia, 10 ani

Am ales să alerg la Transylvania 100 pentru această cauză pentru că vreau să-i redăm Soniei viața de copil.   

Hai alături de mine pentru a clădi, de la 0, un nou „acasă” pentru o familie a cărei casă a ars în totalitate, înainte de Crăciun, și care nu are în prezent o locuință.

Orice sumă contează și contribuie, puțin câte puțin, la ridicarea construcției. 

Procesul e foarte simplu și durează câteva minute, iar suma cu care contribui este aleasă de tine. 

Mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Vi et Animo este despre proiecte făcute cu inimă și suflet. Asta înseamnă că punem multă pasiune și determinare în proiectele noastre și le construim în modul propriu, cu care rezonăm.

Înainte de Crăciun, casa unei familii, formată din bunică, părinți și o fetiță în vârstă de 10 ani, a ars în totalitate. Acum clădim împreună un nou „acasă”!      

 BINE ATI VENIT la Transylvania 100! Ne indreptam catre a saptea editie, acestea sunt un set de curse montane care traverseaza una dintre cele mai frumoase si  misterioase zone din Europa de Est. In data de 28 mai 2022 alergatorii se vor reuni la linia de start, la poalele faimosului Castel al lui Dracula in comuna Bran, gata pentru o noua aventura de neuitat prin decorul muntos al Transilva

 

5 Donații

Noemi

100 RON
Sa fie de folos
06 Jun 2022

Noemi

53 RON
Acasa este un camin, unde ne intoarcem mereu cu drag. Acasa este un loc de bucurie, este locul unde exista tot ce iubesti. Cu toti merita acel loc.
26 May 2022

Anonymous

300 RON
20 May 2022
20 May 2022

Anonymous

50 RON
18 May 2022
Sebastian Dima : Asociatia Vi et Animo
Alerg la Transylvania100K pentru a clădi un „acasă”!