Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

ELENA CHIRU Asociația Lume Bună

2.5% Complete
100 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni. Azi mi-am propus sa vorbesc despre ziua mea de nastere.

In acest an mi-am marit grupul meu de prieteni doar ca acesti noi prieteni au nevoie de mai mult sprijin din partea noastra a tuturor.

Da, ati ghicit!

 

Anul acesta ziua mea de nastere este despre ei si nu despre mine, despre copiii din mediul rural pentru care echipa Asociatiei Lume Buna deja face lucruri faine dar pentru care are nevoie de sprijin financiar.

Impreuna suntem mai buni!

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si daca va place ideea va puteti darui si voi ziua de nastere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața viata voastra pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

CONSTRUIM MOTIVATIE PRIN EDUCATIE Cream si implementam proiecte de educatie prin cultura, educatie pentru VIATA

Asociația Lume Bună a mobilizat liceeni voluntari, dornici să-și ofere cunoștințele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor:  copiii din 8 sate pentru care pandemia a îngreunat și mai mult procesul învățării.

 

 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
La multi ani ! si felicitari pentru ceea ce faci
23 May 2022
ELENA CHIRU : Asociația Lume Bună
Cel mai frumos cadou de ziua mea