Dăruiește copilărie cu ore de terapie!

 

Anda Băcanu Asociația Bright Future for Every Child

8.3333333333333% Complete
250 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații

Cel mai frumos lucru pe care îl văd la copiii noștri din Centrul pentru autism „Bright Future” este dorința lor de a se juca împreună și mărturisirile părinților că aceștia încep să se joace și acasă, cu frații lor.

Eu am avut o copilărie fericită. Îmi amintesc multe detalii despre momentele în care a trebuit să înving frici, să învăț să am încredere în prietenii mei de aceeași vârstă, să depășesc dezamăgirile.

Pentru un copil cu autism aceste abilități nu vin natural. El învață mai întâi să construiască o relație și abia mai târziu cum poate să facă față situațiilor negative, ca apoi să o poată lua de la capăt.

Dacă aș avea o super putere, le-aș da copiilor cu autism bucuria de a simți copilăria cu adevărat. Și cum am învățat să găsesc alternative în realitate până și pentru unicornii din povești, superputerea mea este să reușesc să strâng ore de terapie gratuită pentru copiii din Centrul pentru autism „Bright Future”, cu ajutorul tău.

Ce poate fi mai frumos decât bucuria unui părinte de a-și vedea copilul fericit, de a simți dragostea împărtășită a copilului său și trăirea tuturor momentelor cheie exact la timpul lor?

Îți mulțumesc că ești alături de mine aici! Vom face magie împreună!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.  

 

Noi credem că cel mai frumos cadou primit cu ocazia aniversărilor sau a zilelor speciale din viața noastră poate fi bucuria de a ajuta pe cineva. Cu ocazia Zilei Copilului, ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”. Așadar, ne propunem să strângem

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
16 Jun 2022
01 Jun 2022

Anonymous

50 RON
01 Jun 2022