Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Oana Maria Șulea Asociatia ALMA -Asociatia pentru Ajutor, Lupta, Motivare si Asistenta in afectiuni grave

13.333333333333% Complete
400 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații

Anul acesta îmi doresc să dăruiesc cadourile pentru ziua mea de naștere și ziua onomastică (Sfânta Maria) femeilor din comunitatea care mi-a fost dintotdeauna casă a sufletului, Zăbala.

Prin exemplul lor am învațat să merg, să zâmbesc, să iubesc și să alin la necaz.

8 octombrie 2022 este ziua în care toate femeile din această comunitate vor primi în dar o Seiune Medicală de Informare și Conștientizare a Cancerului de Sân și un program gratuit de screening( 150 de ecografii bilaterale de sân).

Toate fondurile rezultate din donațiile voastre vor susține aceste două evenimente.

Îți mulțumesc pentru orice donație făcută! Puținul tău înseamnă mult!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este vegherea pacienţilor cu afecţiuni grave iar ajutorul se îndreptă spre: sponsorizări de investigaţii complexe programe de terapii fizice si psihologice intervenţii chirurgicale oncologice şi/sau reconstructive; dar şi a publicului larg prin campanii de prevenţie secundară pentru afecţiuni grave sesiuni de informare medicală campanii de screening în vederea depistării precoce a afecţiunilor grave.

Program de informare, prevenție și screening cancer mamar.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

La multi ani, Oana!🎂🤗😊
07 Aug 2022
Mulți ani bucurați, Oana!
07 Aug 2022

Anonymous

150 RON
La mulți ani,Oana!!! Sănătate, fericire și cât mai multe realizări! 🤗😘💐🥂
06 Aug 2022