Am devenit un Galantom si o sa pedalez pentru o cauza draga mie

 

Csaba Pirosca Fundația Motivation România

38.46% Complete
1,923 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare tuturor!

Nu sunt sportiv, nu sunt un om foarte activ, dar imi place mereu sa-mi depasesc limitele in diferite arii. 

Am decis ca in fiecare an o sa pedalez cat pot pentru o cauza nobila si am decis sa sustin proiectele al Fundatiei Motivation!

In genunchiul drept am o fisura de corn orizontala "mica", deci fiecare km pedalat reprezinta un efort si risc in plus. Cateodata este foarte greu mental sa rezisti si sa mai pedalezi inca un km in plus cand esti in mijlocul nimicului, +30C, vant frontal si esti deja epuizat, deshidratat!

Va rog sa tineti pumnii de fiecare data cand pornesc la drum, ca daca reusesc sa indeplinesc distanta propusa, impreuna o sa reusim sa atingem si suma de target pentru Fundatia Motivation!

Fundatia Motivation Romania este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit, creata in 1995 pentru a veni in sprijinul copiilor si adultilor cu dizabilitati!

Noi, ca oameni cateodata avem obiceiul de a trece cu privirea peste cei care au nevoie de suportul nostru, care au nevoie de sprijinul nostru pentru a se vindeca, a trai o viata plina cu experiente noi si placute... de data aceasta NU trecem cu privirea peste ei! de data aceasta ACTIONAM!

Multumesc din tot suflet pentru cei care doneaza sau dau macar un share!

 

EN.

Hi All!

I'm not a sportsman, I'm not a very active person, but I always like to exceed my limits in different areas.

I decided that every year I will pedal as much as I can for a noble cause and I decided to support the projects of the Motivation Foundation!

In my right knee I have a "small" horizontal horn crack, so every km pedaled represents an extra effort and risk. Sometimes it is very difficult mentally to resist and pedal one more km when you are in the middle of nowhere, +30C, head wind and you are already exhausted, dehydrated!

Please keep your fingers crossed every time I set off, so that if I manage to complete the proposed distance, together we will be able to reach the target amount for the Motivation Foundation!

The Motivation Romania Foundation is a nongovernmental, non profit organization, created in 1995 to support children and adults with disabilities!

We, as people, sometimes have the habit of overlooking those who need our support, who need our support to heal, to live a life full of new and pleasant experiences... this tume we are NOT passing looking over them! This time we ACT!

Than you from the bottom of my heart to those who donate or give at least a share!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fundația Motivation organizează programe de recuperare activă în scaun rulant ca să ajute persoanele ce și-au pierdut mobilitatea să dobândească abilitățile de care au nevoie ca să se întoarcă în comunitate, active și independente. 

 

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză c

 

5 Donații

Anonymous

600 RON
05 Sep 2022

Anonymous

500 RON
05 Sep 2022

Anonymous

300 RON
05 Sep 2022

Anonymous

500 RON
01 Sep 2022

Anonymous

23 RON
26 Aug 2022
Csaba Pirosca : Fundația Motivation România
Am devenit un Galantom si o sa pedalez pentru o cauza draga mie