Cel mai bun timp (în alergare) pentru donare de sânge

 

Elena Hogas Asociatia HEM / N-avem Sange

20% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu mai ştiu exact cât a trecut de când, împreună cu cei de la Asociaţia HEM / N-avem Sânge, dedic timp şi suflet unicului program naţional de stimulare a donării voluntare de sânge – una dintre cele mai valoroase şi necesare resurse pentru salvarea de vieţi.

Ce ştiu sigur este că:

- alerg din 2015, în ritmul meu şi cu timpii mei (de melc, dar cauza contează);

- donez din 2017 şi recent mi-am aniversat “majoratul” la numărul de donări;

- de sânge este şi va fi nevoie întotdeauna iar timpul (şi curajul) pentru a salva vieţi poate să şi-l găsească fiecare dintre noi.

De aceea, EU voi face echipă împreună cu alte 3 #bloodfluencer-iţe dedicate şi vom alerga #stafetamelcilor în cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti 2022. NOI ne bazăm pe sprijinul TĂU care poate consta în donarea unei sume de bani pentru amenajarea şi punerea în funcţiune a unui centru mobil de activare, ce ne va permite dezvoltarea susţinerii şi promovării voluntare de sânge în România!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Programul "N-avem SANGE?!" este unicul program derulat de Asociatia HEM,  cel mai vizibil program la nivel national dedicat informarii si constientizarii nevoii de sange. 

 

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Pe 8 şi 9 octombrie îmbrăcăm (din nou) tricourile preferate de #bloodfluencer, ne înarmăm cu veselie, voie bună, entuziasm şi multă determinare şi ne vedem la @Bucharest Marathon 2022! Cum? 🖱Pasul 1. Alege cursa la care vrei să participi şi înscrie-te cât mai curând 👉 https://www.njuko.net/bucharest42k_2022/select_competition !  ❤️Pasul 2. Selectează proiectul “N-avem

 

3 Donații

Adriana

100 RON
Go go 🏃🏻‍♀️
06 Sep 2022

Anonymous

50 RON
Bafta!!
06 Sep 2022

Ana

50 RON
Să fie cu succes!
06 Sep 2022
Elena Hogas : Asociatia HEM / N-avem Sange
Cel mai bun timp (în alergare) pentru donare de sânge