10 km de iesit din zona de confort

 

Alexandra Boboc Asociatia HEM / N-avem Sange

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 5 septembrie mi-am setat un obiectiv: sa donez sange. Si l-am indeplinit! Am fost tare mandra de mine! T A R E.

Cu ocazia aceasta, am aflat ca imi cam place sa imi setez obiective, sa ies din zona mea de confort si sa le duc la bun sfarsit.

Asa ca...oare care sa fie noul meu obiectiv de data aceasta? Sa alerg 10km, alaturi de colegele mele #bloodfluencerite de la #StafetaMelcilor: Dana, Delia si Elena.

Unde? In cadrul Maratonului International Bucuresti, ce se va desfasura pe 8-9 octombrie.

De ce? Pentru a imi depasi o noua limita, pentru a pune o noua caramida la propriul stil de viata sanatos si pentru a imi pune sangele in miscare (intr-o alta forma decat la donare). Pe langa acestea, un alt motiv pentru care vreau sa alerg este acela de a obtine sustinerea voastra in amenajarea si punerea in functiune a centrului nostru mobil #Bloodfluencer Interaction Van.

Ce este #Bloodfluencer Interaction Van? Este un centru mobil, o caravana, in care vom avea amenajat un spatiu special dedicat discutiilor, transmisiunilor live, testimonialelor donatorilor sau ale persoanelor influente din sfera educatiei sanatatii si a donarii de sange, prin care sa crestem awarness-ul importantei donarii de sange si a dezvoltarii unui stil de viata mai sanatos pentru fiecare dintre noi.

Asa ca, ce spui, contribui si tu la gestul meu?:)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Programul "N-avem SANGE?!" este unicul program derulat de Asociatia HEM,  cel mai vizibil program la nivel national dedicat informarii si constientizarii nevoii de sange. 

 

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Pe 8 şi 9 octombrie îmbrăcăm (din nou) tricourile preferate de #bloodfluencer, ne înarmăm cu veselie, voie bună, entuziasm şi multă determinare şi ne vedem la @Bucharest Marathon 2022! Cum? 🖱Pasul 1. Alege cursa la care vrei să participi şi înscrie-te cât mai curând 👉 https://www.njuko.net/bucharest42k_2022/select_competition !  ❤️Pasul 2. Selectează proiectul “N-avem

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Alexandra Boboc : Asociatia HEM / N-avem Sange
10 km de iesit din zona de confort