Ziua mea de naștere e dedicată comunității - DONEAZĂ!

 

Sever Bârzan Asociația Ferentari

50.4% Complete
1,512 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La parterul unuia dintre multele blocuri îngrozitor de mici și de urâte, blocuri burdușite cu apartamente minuscule, se pun semințe de speranță pentru o viață mai bună. De ani de zile, lupta pentru „mai binele copiilor” se duce într-un apartament din acestea minuscule. S-au schimbat deja vieți acolo. Vorbim de copii care și-au descoperit pasiuni și talente, de copii care au avut un loc în care să învețe, să recupereze alfabetul și cuvintele scrise. Sunt copii din Ferentari care găsesc în drumurile lor zilnice pericole la care nici nu vrem să ne gândim. Nimic din ce e rău nu lipsește, de la droguri la violență. Dar au deja un mic refugiu. Luna asta, îl facem împreună mai mare și mai folositor. Transformăm un refugiu în #StudiourileFerentari, spațiul în care să se poată rupe cât mai mult de pericol și neajunsuri și în care să capete putere în pași cu care să alerge spre o viață mai bună.
Cadoul pentru mine, anul acesta, este o donație pentru #StudiourileFerentari


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea educației, artei și culturii în rândul copiilor și adolescenților din Ferentari.

SUSŢIN PROIECTUL

PlayHood

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

210 RON
La mulți ani!
13 Oct 2022
13 Oct 2022

Anonymous

50 RON
12 Oct 2022

Anonymous

300 RON
La mulți ani!!! 🤗❤️
12 Oct 2022

Marius Oprea

150 RON
La mulți ani!
12 Oct 2022
300 RON
09 Oct 2022
La mulți ani! (că 2022😊)
08 Oct 2022
Sever Bârzan : Asociația Ferentari
Ziua mea de naștere e dedicată comunității - DONEAZĂ!