Alerg din dorința de a strânge donații pentru 5 scaune rulante!

 

Teofil Condrachi Fundația Motivation România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am decis ca și anul acesta să alerg pentru Fundația Motivation. De ce? Am același răspuns ca și anul trecut: pentru că îmi doresc să contribui la schimbarea pe care Motivation o aduce în viețile copiilor și adulților cu dizabilități: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Eu alerg și sunt încrezător că împreună cu voi, prieteni care donați, vom strânge 2500 lei care vor fi folosiți de Motivation pentru a oferi cinci scaune rulante pentru persoane care și-au pierdut mobilitatea.

Mai mult de atât, vreau să donez și eu, așa că voi dubla primele 5 donații.

Un scaun rulant potrivit este primul pas, absolut esențial, pentru ca oamenii care nu mai pot merge să-și ducă viața mai departe.

Donații de 2500 lei =  valoarea a 5 scaune rulante pe care Motivation le va dona

Susține cauza Motivation cu o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză c

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Teofil Condrachi : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge donații pentru 5 scaune rulante!