Sunt Simona si sustin cauza N-avem sange

 

Simona Lukacs Asociatia HEM / N-avem Sange

61% Complete
305 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In miscare, ca si la donarea de sange, e foarte importanta HIDRATAREA. Asa ca anul acesta, la Maratonul Bucuresti, nu voi alerga alaturi de tine ci dupa tine cu un pahar cu apa sau cu energizant. Si te voi incuraja! Tare ! Mult! Chiar daca a doua zi nu voi avea voce :). Atat eu cat si colegii mei de la N-avem Sange. 

Numarul de donatori de sange din Romania este printre cele mai mici din Europa, astfel ca e nevoie de un efort constant, sustinut, pe termen lung, in care sa sprijinim formarea unui numar crescut de donatori fideli, recurenti, constienti de beneficiile pe care un astfel de act de generozitate le aduce atat celor pe care ii salveaza, cat si lor. 

Ce ne-am propus? Amenajarea si punerea in functiune a unui centru mobil (caravana mobila modificata si adaptata proiectului nostru, in care vom avea amenajat un spatiu adecvat atat pentru discutii dar si pentru transmisiuni live si testimoniale de la donatori sau alete persoane influente din sfera educatiei si/ sau donarii de sange). 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Programul "N-avem SANGE?!" este unicul program derulat de Asociatia HEM,  cel mai vizibil program la nivel national dedicat informarii si constientizarii nevoii de sange. 

 

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Pe 8 şi 9 octombrie îmbrăcăm (din nou) tricourile preferate de #bloodfluencer, ne înarmăm cu veselie, voie bună, entuziasm şi multă determinare şi ne vedem la @Bucharest Marathon 2022! Cum? 🖱Pasul 1. Alege cursa la care vrei să participi şi înscrie-te cât mai curând 👉 https://www.njuko.net/bucharest42k_2022/select_competition !  ❤️Pasul 2. Selectează proiectul “N-avem

 

5 Donații

Anonymous

75 RON
Mult succes!
20 Sep 2022

Anonymous

75 RON
Sper sa fie de ajutor. Succes
20 Sep 2022
Sper să ajute
17 Sep 2022

Felicitări

50 RON
Te sustinem
17 Sep 2022

Anonymous

30 RON
Sângele e viața !!
17 Sep 2022
Simona Lukacs : Asociatia HEM / N-avem Sange
Sunt Simona si sustin cauza N-avem sange