Pelerin prin / pentru viață

 

Raluca Popescu Asociatia MAGIC

40% Complete
2,000 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații

 Haideți să facem un exercițiu de imaginație: ești părinte de copil cu diagnostic oncologic. Cheltui, în stânga și în dreapta, pe toate cele necesare. Vinzi ce poți vinde. Te împrumuți de pe la rude și prieteni. Investigații. Tratamente. Bani mulți.

 

Se termină tratamentul. N-ar fi minunat ca, împreună cu soțul/soția și cel mic să plecați undeva, pentru câteva zile? Să vă îndepărtați de tot circuitul ăsta nebunesc și înnebunitor? Dar de unde bani pentru asta? Evident că nu îți va trece, vreun moment, prin minte, să te împrumuți pentru ceva ce te temi că alții ar putea cataloga drept superficial. Și renunți la idee. Deși ești convins/a că v-ar face atât de bine această evadare.

 

Eu n-am copil, dar sunt copilul părinților mei și, adult fiind, dar copil, în ochii lor, mereu, am trecut prin acest diagnostic. Și realizez cât de important e timpul petrecut alături de cei care-s acolo, pe metereze, dispuși mereu să "mai bage încă o fisă".

 

În 2019, am plecat pe Camino ca să fac pace cu turnura pe care a luat-o viața mea. 800km pe jos, dureri atroce și o sumă considerabilă strânsă, cu ajutorul Galantom, pentru Dăruiește Aripi. 

În 2022, peste doar câteva zile, plec din nou pe Drum, doar că voi parcurge aproximativ 150km. Nu-i mult, nu-i puțin, dar cred că e o bună ocazie să încercăm să mai facem, împreună, un strop de bine.

 

Și, pentru că vacanțele-s viața mea, iar slăbiciunea mea, copiii aflați în suferință, am găsit proiectul către care mi-aș dori să ne concentrăm efortul, de data asta; Magic Ticket. Prietenii de la Asociația Magic derulează proiectul MagicTICKET -  biletul de vacanță pentru familiile aflate în dificultate, prin care pot evada din realitatea dureroasă de zi cu zi a luptei cu boala, fiind împreună într-un cadru relaxant ca sa reînvețe bucuria. Mă știți, deja: eu sunt viață, iubire și speranță. Știu că și voi. 

#sepoatesialtfel

#magiabinelui

 

P.S.: fotografia e, evident, din vacanța de 3 zile de la începutul lunii septembrie, din 2 mai.  72.png

#sepoatesialtfel #magiabinelui  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia MAGIC

 

 Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România.

Aici, în Asociația Magic, ne ocupăm cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a
dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic
oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației oferim acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, oferim tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni
grave și familiilor acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

MagicTICKET 2019-2022

Prin MagicTICKET, un proiect al Asociației Magic, copiii bolnavi de cancer
primesc gratuit o vacanță pentru a se reconecta cu familiile lor după lungile perioade de tratament.

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză c

 

10 Donații

Anonymous

545 RON
25 Oct 2022

Andrei

400 RON
09 Oct 2022

Margareta buttuceanu

400 RON
09 Oct 2022
29 Sep 2022

Daniela

150 RON
26 Sep 2022

Anonymous

75 RON
❤️
26 Sep 2022
24 Sep 2022

Nicoleta

50 RON
🤗
19 Sep 2022

Emilian Alexandru

100 RON
Pentru că fiecare pas contează. :)
19 Sep 2022

Dan

30 RON
La cat mai multe bataturi …
19 Sep 2022