Cadoul perfect de ziua mea!

 

Sorin Drache Fundatia pentru educatie de calitate

45% Complete
450 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

Toti vrem cate un cadou de ziua noastra. Fie ca e vorba despre un ceas nou, o carte buna, poate o excursie cu familia intr-un city-break. Ok, e normal, nimic de comentat.

Anul asta insa m-am gandit ca as vrea ceva special la care poate contribui oricine si care poate face mult bine pe viitor. Concret, as vrea sa-mi donez ziua catre viitorul copilului meu, Oliver.

Edu Fort construieste un liceu modern, nou, in Arad pentru copiii care acum, probabil, sunt la gradinita sau in clasele primare. O scoala din bani privati cum ar trebui sa fie toate: cu sali moderne dupa ultimele standarde, cu sali de sport adecvate, cu zone comune unde sa iti faca placere sa stai, zone exterioare cu spatii verzi. Asa cum am vazut probabil in filme.

Daca si tu vrei ca cei din generatiile viitoare sa beneficieze de asa ceva poti contribui cu un cadou de ziua mea (oricat de mic, conteaza gestul, nu suma), iar eu voi fi recunoascator.

Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Susținem viitorul comunității arădene prin promovarea și finanțarea unor proiecte educaționale.

Construim o școală pentru viitorul cetății.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

150 RON
La Mulți ani :-)
26 Sep 2022

Anonymous

300 RON
26 Sep 2022
Sorin Drache : Fundatia pentru educatie de calitate
Cadoul perfect de ziua mea!