Stafeta OPTIMISTILOR @TeamHOSPICE

 

Mirela Nemtanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

63.75% Complete
1,275 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii și adulții de la HOSPICE Casa Speranței înfruntă diagnostice grele, nedrepte, dar optimismul nu le obosește niciodată. Iar noi învățăm de la ei să nu ne dăm bătuți, să facem tot ce stă în puterea noastră să le demonstrăm că fiecare clipă a vieții lor contează.

Tot de la ei am învățat că cea mai bună formă de a întâmpina fiecare zi e cu zâmbetul pe buze, fără să mai facem liste cu lucruri care ne macină, care ne lipsesc, care credem că ar aduce împlinire. Tot ei, ne amintesc zi de zi că fericirile mici sunt mai importante decât bucuriile mari, iar de fericiri mici sunt pline zilele!

Pe 8 octombrie, vom alerga pentru toți pacienții noștri, pentru familiile lor și pentru toți cei care au nevoie de bine în viața lor. Și pentru că binele se face alături de oameni, noi - Mirela Nemțanu (CEO HOSPICE Casa Sperantei), Monica Jiman ( CCSO Pentalog Europe & Asia),  Dan Robinson (Managing Director - HEINEKEN Romania) si Dan Russu (Technology Sales Leader Oracle Romania)  îmbrăcăm tricoul #TeamHOSPICE  pe 8 octombrie și facem echipă la Maratonul Bucuresti. Suntem Echipa Optimiștilor și alergăm pentru a reda zâmbete, demnitate și speranță acolo unde e cea mai mare nevoie.

Pentru ei, copiii și adulții care înfruntă cu mult curaj un diagnostic incurabil, vă invitam sa ne susţineţi. Vă invităm să participi alături de noi, donând orice sumă, iar banii vor merge direct către susținerea serviciilor acordate gratuit pacienților HOSPICE.

Noi alergăm, voi donaţi, ei zâmbesc.

Mulțumim cu zâmbete!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

7 Donații

Mălina

200 RON
08 Oct 2022

Bogdan Turtoi

75 RON
Felicitari pentru tot ceea ce faceti, mult succes in proiectele voastre! Sunteti minunati!
07 Oct 2022
Succes la maraton și la Fund raising!
06 Oct 2022

Tim

500 RON
Total commitment to the cause! Good luck!
06 Oct 2022

Cristina ED

75 RON
Mult, mult succes și nenumărate poziționări pe podiumul "alergărilor" pentru fapte bune, în sănătate, optimism și bucurie!
06 Oct 2022
05 Oct 2022

Viorel

75 RON
Succes Mirela & Echipa!
05 Oct 2022
Mirela Nemtanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Stafeta OPTIMISTILOR @TeamHOSPICE