De Crăciun facem echipă pentru copiii vulnerabili

 

Echipa Wizz Air Salvaţi Copiii Iași

12.5% Complete
100 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hey, anul acesta răsturnăm ochelarii de ren și privim lucrurile invers!

Nu, nu punem umărul la sanie... suntem direct moșul cel darnic. Adică... știm cu toții că Moș Crăciun e numai unul, dar anul acesta hai să fim noi toți Moș Crăciun. Și pentru că bunătatea, dărnicia, empatia sunt oricum deja în noi, de data aceasta îl trimitem pe Moșul la colindat și devenim noi aducători de bine și de speranță pentru copiii de la Salvați Copiii Iași.

Da, sunt acei copii minunați, dar lipsiți de posibilități materiale care trăiesc în frig și în lipsuri și pentru care Moș Crăciun e doar o poveste care li se întâmplă altora. Hai să fim Moș Crăciun pentru ei! Cu fiecare donație primită aici, punem în sac o pereche de ghete, o haină groasă de iarnă și zile de educație. Dacă se poate, punem și un dulce mic.

Noi suntem Moș Crăciun la Salvați Copiii Iași. Noi, echipa Wizz Air!

Bucuria de a dărui, fie cu noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Salvaţi Copiii Iași este o organizație nonguvernamentală, non-profit, care din 1991 militează activ pentru drepturile copilului si protectia copilului în regiunea de Nord Est a României.  

SUSŢIN PROIECTUL

Fii realist de bun!

Un proiect pentru ca viața copiiilor vulnerabili să poată continua în context post-pandemic.

Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rândurile și să facem mai mult bine. Vă invităm să dați voie valorilor din inima voastră să se exprime de Sărbătorile acestea și să deveniți un Moș Crăciun realist de bun. Copiii defavorizați, copiii care provin din medii de sărăcie ext

 

2 Donații

13 Dec 2022
13 Dec 2022
Echipa Wizz Air : Salvaţi Copiii Iași
De Crăciun facem echipă pentru copiii vulnerabili