Ofer Mărțișorul meu copiilor cu autism

 

Mirela Bîrsășteanu Asociația Bright Future for Every Child

100% Complete
1,241 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Primăvara aceasta am ales să primesc și să dăruiesc, cu ajutorul vostru, un mărțișor special. :) Ce este mărțișorul, dacă nu un mod de a ne împărtăși dragostea și speranța, viața și puritatea, bucuria și pacea?

 Albul și roșul se împletesc cu gândul meu bun pentru copiii de la Centrul pentru autism „Bright Future”, de aceea, dacă nu ați hotărît ce fel de mărțișor să faceți în dar, puteți contribui, simbolic, la susținerea orelor gratuite de terapie pentru copiii cu autism.

 Sunt printre ei în fiecare zi: în terapie, în evaluări, la grupul de socializare, interacționând cu părinții lor și fiindu-le alături în procesul de integrare socială. Recuperarea unui copil cu tulburări din spectrul autist nu este ușoară deloc, dar e posibilă dacă copilul respectă programul de ore de terapie recomandat de specialiști. 

 Recuperarea poate fi destul de costisitoare, mai ales pentru un copil care are nevoie de 6 ore de terapie zilnic. Din tot acest proces, susținerea financiară a familiilor care au unul sau mai mulți copii cu autism este de un real folos.

Oferiți în dar cel mai bine primit mărțișor și fiți alături de mine în susținerea terapiei gratuite pentru copiii cu autism!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună! Dăruiește copilărie cu ore gratuite de terapie! Dacă îți dorești ca în acest an să oferi un mărțișor special sau dacă nu ai găsit un cadou potrivit pentru 8 Martie, noi te ajutăm cu o idee drăguță. :) Îți propunem ca acel mărțișor sau acel buchet de flori pentru femeia iubit

 

10 Donații

Gabriela

100 RON
O primavara frumoasa!
01 Mar 2023
25 Feb 2023

Anonymous

150 RON
Cele mai bune urări din Italia
24 Feb 2023

Anonymous

100 RON
24 Feb 2023
Pentru cat mai multe zambete
24 Feb 2023

Anonymous

100 RON
O primavara senina!
24 Feb 2023

Anonymous

150 RON
23 Feb 2023

Anonymous

30 RON
Vă doresc o primăvară frumoasă! 💐
23 Feb 2023

Anonymous

211 RON
23 Feb 2023
Va imbratisez cu drag!
23 Feb 2023
Mirela Bîrsășteanu : Asociația Bright Future for Every Child
Ofer Mărțișorul meu copiilor cu autism