Susține Galantom - Oferă unei persoane dragi o donație în dar în loc de de Mărțisor sau de cadou de 8 Martie

 

1% Complete
50 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reinvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață.

Te invităm ca anul acesta Marțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație în numele persoanei dragi căreia vrei să îî faci un dar, pentru a susține platfroma Galantom.

În mesajul de confirmare a donației vei gasi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiti.

Îți mulțumim că ești un om generos și îți dorim o primăvară frumoasă, plină de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

Galantom.ro este platforma online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a carei sursă ea este. Te invităm ca anul acesta Mărțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
donația e pentru femeia care mi-e alături. femeia asta e într-un mare fel. știe ea cum e
08 Mar 2023
Alexandra Vornicu - Echipa Galantom : Asociația ONEKIND
Susține Galantom - Oferă unei persoane dragi o donație în dar în loc de de Mărțisor sau de cadou de 8 Martie