Mărțișor plin de speranță pentru Anais!

 

Elena Alexandra Doanda Asociația Bright Future for Every Child

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copilul meu îmi dă speranță, putere și încredere. Un diagnostic precum autismul, pus fetiței noastre - Anais, ne-a făcut să luăm decizii dificile și să luptăm în ultimii ani cu o forță de nebănuit. 

Primele semne că Anais nu se dezvoltă conform vârstei ei le-am observat când avea un an și un pic. Eram la o petrecere cu mai mulți copii și ne-am dat seama că Anais nu socializa deloc, nu era interesată de jocul celorlalți. La îndemnul apropiaților, am mers cu Anais la logoped. Au urmat șapte luni de terapie logopedică, în care nu am observat nicio schimbare. Apoi am cerut o a doua opinie și, prin circumstanțe fericite, am ajuns la Centrul pentru autism „Bright Future”.

Pentru a-i asigura lui Anais terapia necesară, ne-am mutat în București. Am făcut multe sacrificii, la un moment dat am rămas fără job, de unde și dificultatea de a-i asigura lui Anais orele de terapie de care are nevoie. Dar știți ce contează cel mai mult? Că rezultatele terapiei au apărut la o lună după ședințele pe care le-a avut la centru. Iar după un an de terapie, Anais s-a schimbat total: e receptivă, ne arată cu degetul dacă dorește ceva, încearcă să ne imite.

Știm că am fi ajuns și mai departe dacă ne-am fi permis financiar să îi asigurăm orele de terapie. Dar suntem hotărâți să facem tot ce ne stă în putință ca Anais să poată beneficia de cât mai multe ore de terapie. De aceea, am decis să transform toate mărțișoarele, florile și cadourile de 8 Martie pe care le primeam sau le dăruiam celor dragi în fiecare an, în ore de terapie pentru Anais. Și vă rog și pe fiecare dintre voi să dăruiți anul acesta un altfel de mărțișor, contribuind astfel la recuperarea lui Anais.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună! Dăruiește copilărie cu ore gratuite de terapie! Dacă îți dorești ca în acest an să oferi un mărțișor special sau dacă nu ai găsit un cadou potrivit pentru 8 Martie, noi te ajutăm cu o idee drăguță. :) Îți propunem ca acel mărțișor sau acel buchet de flori pentru femeia iubit

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Elena Alexandra Doanda : Asociația Bright Future for Every Child
Mărțișor plin de speranță pentru Anais!