Transformă Mărșorul tău în ore de terapie pentru Răzvan și Ștefan!

 

Mădălina Racoviță Asociația Bright Future for Every Child

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În fiecare zi mă trezesc cu gândul că astăzi se va întâmpla o minune. Și am încredere că așa va fi, pentru că altfel nu aș fi ajuns aici, să vă scriu și să vă împărtășesc povestea noastră.

Sunt mama a doi băieți gemeni care au fost diagnosticați cu autism la vârsta de doi ani, vârstă până la care copiii aveau o evoluție normală, mergeau, se jucau, știau cel puțin 15 cuvinte. În urma unui eveniment nefericit care a dus la o spitalizare mai îndelungată, copiii mei nu mai vorbeau, nu mai puteau merge, au pierdut contactul vizual.

Cea mai grea încercare pentru noi, părinții lor, este să îi învățăm pe cei doi frați să comunice unul cu celălalt. Îmi doresc pentru Răzvan să poată fi înțeles și primit cu dragoste atunci când își exprimă afecțiunea față de fratele lui, Ștefan. Aș vrea să se dezvolte frumos și să învingem această luptă care ne chinuie de câțiva ani buni. Din păcate, aproape toate resursele noastre se duc pe terapia copiilor, investigații și tratamente pentru ei. Îmi doresc să putem susține mai multe ore de terapie pe zi, așa cum ne recomandă specialiștii, pentru că în momentul de față ne permitem să plătim doar 10 ore de săptămână din cele 20 de ore necesare.

De aceea, dorința mea cea mai mare la fiecare aniversare sau sărbătoare este să le pot oferi băieților mei orele de terapie necesare, pentru că terapia este singura lor șansă la recuperare. 

Acum, în luna martie, aș vrea să transform toate mărțișoarele și florile în ore de terapie pentru puii mei! Și sper din tot sufletul meu să mi se alăture cât mai mulți oameni generoși care să sărbătorească anul acesta Mărțișorul și Ziua Mamei dăruind speranță copiilor mei!

O primăvară plină de speranță vă doresc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună! Dăruiește copilărie cu ore gratuite de terapie! Dacă îți dorești ca în acest an să oferi un mărțișor special sau dacă nu ai găsit un cadou potrivit pentru 8 Martie, noi te ajutăm cu o idee drăguță. :) Îți propunem ca acel mărțișor sau acel buchet de flori pentru femeia iubit

 

1 Donații

Andreea

300 RON
Cu mare drag! Te pup
02 Mar 2023
Mădălina Racoviță : Asociația Bright Future for Every Child
Transformă Mărșorul tău în ore de terapie pentru Răzvan și Ștefan!