Mărțișor în dar pentru David!

 

Maria Viorica Stanca Asociația Bright Future for Every Child

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cunoașteți acele clipe fericite, în care râdeți alături de copiii voștri, îi luați în brațe, îi dați în leagăn și uitați de toate grijile care vă apasă? Aș da orice pentru doar câteva minute din acea pace interioară!

 

Îmi place să petrec cât mai mult timp cu copiii mei și, mai cu seamă, cu David, care are autism și căruia trebuie să-i ofer o atenție deosebită. În urma unor circumstanțe, am rămas singura care poate avea grijă de amândoi.

 

David este un băiețel hiperactiv, care își dorește să se joace cu ceilalți copii, dar care încă nu știe să relaționeze cu cei din jur. David are un comportament imprevizibil și uneori acest lucru ne poate afecta și fizic. Își iubește foarte mult frățiorul mai mic, însă mai are nevoie de recuperare pentru a-și putea arăta afecțiunea. În urma orelor de terapie, David a început să mă asculte și evoluția lui este vizibilă. Nu vreau să renunțăm acum, când copilul meu începe să se facă din ce în ce mai bine.

 

Îmi doresc ca mărțișorul de anul acesta să se transforme în sprijin venit de la tine pentru a-l putea duce pe David în continuare la ședințele de terapie de la Centrul pentru autism „Bright Future”. În situația de față, cheltuielile de zi cu zi nu mai acoperă și costurile terapiei, de aceea avem mare nevoie de ajutor.

 

Îți mulțumesc pentru că ne aduci speranță!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare, prin oferirea de servicii complete și la cele mai înalte standarde în vederea recuperării și integrării lor.

Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.

Te invităm ca anul acesta Mărțișorul, florile sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună! Dăruiește copilărie cu ore gratuite de terapie! Dacă îți dorești ca în acest an să oferi un mărțișor special sau dacă nu ai găsit un cadou potrivit pentru 8 Martie, noi te ajutăm cu o idee drăguță. :) Îți propunem ca acel mărțișor sau acel buchet de flori pentru femeia iubit

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Maria Viorica Stanca : Asociația Bright Future for Every Child
Mărțișor în dar pentru David!