Fotografii pentru educație

 

David Stescu Asociația ONEKIND

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
15,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

David Stescu este un adolescent autist îndrăgostit de fotografie.

Aparatul de fotografiat este fereastra sa către lume. Imaginile pe care le surprinde sunt spontane și David le publică pe blogul său și pe rețelele sociale, împărtășindu-și pasiunile cu prietenii săi.

Familia lui David face eforturi deosebite pentru ca acesta să urmeze cursurile unei școli private. De mai multe ori, pus să aleagă între homeschooling și școala obișnuită, David și-a exprimat dorința de a fi alături de ceilalți copii.

Mai multe școli de stat și private au refuzat să-l accepte pe David la cursurile lor, invocând incapacitatea de a se adapta la nevoile lui David. După multe căutări, părinții lui David au găsit o școală privată în sistem britanic, care acceptă printre copii tipici și pe cei cu nevoi speciale. Fiind o școală privată, costurile pentru taxa de școlarizare sunt foarte mari ( 80 000 lei / an).

Pentru a sprijini efortul financiar al familiei sale, David a scos la licitație fotografiile personale cu peisaje expuse în mai multe expoziții naționale și internaționale.

Achiziționând o fotografie expusă în evenimentele dedicate strângerii de fonduri, îl puteți susține pe David pentru a-și continua studiile și a deveni o persoană independentă și autonomă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.

David Stescu este un tânăr fotograf autist, de 17 ani. De mai mulți ani, părinții se luptă să-i asigure fonduri pentru terapie și educație. Respins de școlile de stat, David își continuă educația în privat.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
David Stescu : Asociația ONEKIND
Fotografii pentru educație