Îmi dăruiesc ziua de naștere pentru copii!

 

100% Complete
1,183 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare tuturor,

Anul acesta am decis să îmi sărbătoresc ziua de naștere diferit față de anii trecuți - și ce metodă mai frumoasă decât a face o faptă bună? :)

Îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie: Proiectul "Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați", care le oferă copiilor și tinerilor din centrele de plasament șansa de a explora orașul, de a ieși la film, la teatru, la muzee sau în excursie, de a vizita și descoperi locuri și oameni noi.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine pentru a face o bucurie copiiilor și tinerilor din centrele de plasament!

Oana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună. Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament. Au nevoie de experienţe care să le ofere şansa de a des

 

10 Donații

17 Mar 2023
50 RON
La mulți ani!!!
16 Mar 2023
16 Mar 2023

CQM Team

100 RON
La mulți ani, Oana!
16 Mar 2023

Andrei

50 RON
La multi ani Oana si felicitari pentru initiativa!
16 Mar 2023
27 RON
Multi ani frumosi si fericiti ! <3
15 Mar 2023
Felicitări pentru inițiativă!
14 Mar 2023

Anonymous

53 RON
14 Mar 2023
Succes!
14 Mar 2023
14 Mar 2023
Oana-Georgiana Amarandei : Ajungem Mari
Îmi dăruiesc ziua de naștere pentru copii!