Sunt Sportiv Galantom pentru Asociatia COpii pentru Viitor

 

Ionut S Asociatia Copii pentru Viitor

72.8% Complete
728 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare, sunt Ionut și pe 26 martie alerg la Legal Half Marathon cu colegii mei din comunitatea Legal Runners, pentru 500 de copii mici, dar cu mare potențial, iar asta se poate întâmpla și datorită ajutorului tău.

 

De ce? Pentru educație. 

Copiii au participat la un concurs de antreprenoriat (cu idei de business). Apoi au primit cadou cursuri de antreprenoriat și cărți și au fost foarte entuziasmați!

 

Unele fete chiar au creat o rochie geniala de la 0. 

Planuiesc acum să picteze tablouri ca să le scoată la licitație pentru a strânge fonduri de o tabăra de dezvoltare personală din vară.

 

Sumele strânse vor fi folosite pentru a transporta o dată la 2-3 săptămâni câte 20 de copii către ateliere tematice în aer liber, biodiversitate și altele asemănătoare.

 

Haideți să facem nu lucruri mari, ci lucruri mici, împreună. O vorbă foarte frumoasă spune că oricine poate fi o stea, dar împreună suntem o constelație.

 

Orice like, share, donație sau pur și simplu faptul că ați citit acest mesaj reprezintă o speranță la un viitor mai bun pentru acei oameni care așteaptă ziua de mâine cu mai mult optimism.

 

We are Legal Runners!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația “Copii pentru Viitor” a luat ființă în anul 2016, în Lupeni, județul Hunedoara, la initiativa unui grup de voluntari inimosi si foarte implicati in viata comunitatii locale. Proiectele incepute in Hunedoara s-au extins si in alte judete – Bucuresti, Ialomita, Ilfov, Tulcea, Dolj, Valcea, un numar de peste 5000 de copii, din medii dezavantajate, au beneficiat de serviciile oferite gratuit, de catre organizatia noastra.

Rata abandonului școlar din România este una dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeană.

Scopul proiectului nostru este reducerea abandonului scolar si orientarea scolara si profesionala a copiilor si tinerilor!

 

  Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

8 Donații

25 Mar 2023
22 Mar 2023
17 Mar 2023
15 Mar 2023
Spor…
14 Mar 2023

Vicky

100 RON
SINGUR, mergi mai repede, ÎMPREUNĂ mergi mai departe.
14 Mar 2023
Success!
14 Mar 2023
14 Mar 2023
Ionut S : Asociatia Copii pentru Viitor
Sunt Sportiv Galantom pentru Asociatia COpii pentru Viitor