Facem sport pentru a deveni mai puternici

 

Adrian Comarzan Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
30,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fii alături de copiii care au nevoie de sprijin, alătură-te lor prin ceea ce știi și poți să faci cel mai bine. Fii eroul unui copil oferind puțin din timpul și din efortul tău. Oferă răsplată fără să te gândești la ea, oricum vei primi mai mult, fă-o doar pentru a aduce alinare unui suflet fragil și încercat. Sprijină-l și ajută-l să devină mare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă ÅŸi strânge bani pentru ca tinerii ÅŸi copiii instituÅ£ionalizaÅ£i să poată urma cursuri vocaÅ£ionale ÅŸi să-ÅŸi dezvolte în acest fel abilităţile (canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.) PoÅ£i să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, sÄ

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Adrian Comarzan : Ajungem Mari
Facem sport pentru a deveni mai puternici