Particip la Baneasa Forest Run 2023 pentru o cauza draga mie

 

Liliana Tudor Autism Voice

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Liliana, 

Imi place sportul, in special imi place sa particip la competitii de alergare si sa imi depasesc limitele. Dar de data aceasta nu este vorba despre mine.

Este vorba despre copii care sufera de autism din  Asociația Autism Voice si despre lucrurile frumoase pe care le putem face impreuna pentru ei.

Asa cum fiecare competitie de alergare ne aduce mai aproape de cea mai buna varianta a noastra, la fel fiecare ora de terapie inseamna un progres pentru copii. Pentru mine a alerga alaturi de alti oameni la un eveninent precum Băneasa Forest Run  inseamna energie pura. Vreau sa vad aceeasi energie pe care o simt la fiecare competitie si in ochii copiilor care sufera de autism.

Impreuna putem sa aducem zambetul pe buze copiilor care fac parte din Asociatia Autism Voice. 

Fii alături de mine in cursa de la  Băneasa Forest Run  prin donația ta si hai sa ajutam copiii cu autism sa aiba o șansă la recuperare. ❤️

 Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viata noastra! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.  Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se tr

 

3 Donații

[PRIVATE DONATIONS]
Liliana Tudor : Autism Voice
Particip la Baneasa Forest Run 2023 pentru o cauza draga mie