Haideți să le dăruim copiilor abandonați experiența unui Paște minunat!

 

Ramona Vlad Ajungem Mari

52.6% Complete
526 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru că se apropie Paștele și prietenii de la Ajungem MARI le pregătesc multe surprize copiilor pe care îi sprijină, am decis să îi ajutăm din nou pe copii! Ne dorim să strângem cât mai donații pentru a oferi cât mai multor copii șansa unor activități educative și recreative frumoase! Copiii din sistemul de protecție socială au nevoie de cât mai multe activități cu voluntarii și de atenția și afecțiune lor!

Vă așteptăm să ajutați și voi și vă încurajăm să vă petreceți seara într-un mod inedit la MoonLight by EquilibrOM: meditație, muzică live, prosecco și fapte bune. Pe 6 aprilie, la ora 18:30, la A46 (Aleea Alexandru nr. 46).

Participarea se face pe baza de bilet, care constă în taxă de participare + donație pentru proiectul de ateliere educative pentru copiii abandonați. Taxa de participare este de 188 lei + o donație minimă de 50 de lei aici.

Atenție, locurile sunt limitate! Rezervările se fac până pe 31 martie (data limită de efectuare a plății) la numărul de telefon: 0765475578 - Ramona (Whatsapp sau SMS).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Jocul este esenţial pentru dezvoltarea copiilor. Prin joc își descoperă talente, abilități și exersează adaptabilitatea la lumea din jur. Prin jocuri experimentează, se distrează și învață noi concepte și senzații, folosindu-și creativitatea și dezvoltându-și spontaneitatea.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a-i ajuta pe copiii abandonați să experimenteze lumea cunoaşterii prin joc. Copiii din centrele de plasament au nevoie să descopere lumea interioară și pe cea care îi î

 

1 Donații

Anonymous

526 RON
12 Apr 2023
Ramona Vlad : Ajungem Mari
Haideți să le dăruim copiilor abandonați experiența unui Paște minunat!