Nu sta deoparte. Fii implicat!

 

Aurel Nae Autism Voice

3.3333333333333% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru Autism Voice la Baneasa Forest Run pe 2 aprilie deoarece am un baietel cu autism in varsta de 9 ani . 

Povestea noastra a inceput cand am descoperit ca David are Autism. A fost un moment greu, deoarece pana sa se ajunga la acest diagnostic am fost la foarte multi medici care nu puteau spune cu exactitate ce are.

In continuare, am observat cat de greu este atunci cand ai in familie un caz cu TSA deoarece nu primesti sprijinul necesar din partea oamenilor.

Din pacate, lumea nu este destul de implicata in astfel de probleme iar acest lucru ingreuneaza foarte mult familia.

Tocmai din acest motiv am decis sa alerg la Baneasa Forest Run pentru Asociatia Autism Voice. Trebuie sa acordam sprijinul necesar persoanelor cu autism si familiilor acestora. 

Fii alaturi de mine si de copiii cu autism in cursa prin donatia ta. Nu sta deoparte, fii implicat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.  Editia de primavara este despre bucuria de a alerga prin padure in natura care se tr

 

1 Donații

03 Apr 2023
Aurel Nae : Autism Voice
Nu sta deoparte. Fii implicat!