Îmi donez cadoul de Paște

 

Andreea Cibotariu ASOCIATIA DELTA INOVATIONS

14.8% Complete
1,480 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vă rugăm să primiți expresia mulțumirii și aprecierii noastre pentru contribuția la succesul echipei de robotică Delta Force. După multă muncă și multe eforturi, echipa are astăzi un palmares bogat de titluri și medalii printre care și: 

 

- Titlul de Campioană Mondială la FIRST Tech Challenge World Championship (Texas, SUA, 2022)

 

- Finalist Alliance la Maryland Tech Invitational (Maryland, SUA, 2022)

 

- Locul #1, Design Award Winner, Finalist Alliance Captain la Campionatul Național de FIRST Tech Challenge (București, 2023)

 

- Industrial Design Award sponsored by General Motors, Finalist Alliance Captain la FIRST Robotics Competition Bosphorus Regional (Istanbul, Turcia, 2023)

 

Delta Force este prima echipă de robotică din România care a avut curajul de a intra și în competiția FIRST Robotics Competition, competiție destinată robiților industriali care ajung la 50 de kilograme și doi metrii înălțime. La prima participare, în Istanbul, Turcia, echipa s-a întors acasa cu premiile Industrial Design Award sponsored by General Motors și Finalist Alliance Captain, dar și cu respectul competitorilor din Turcia care ne-au numit "Maradona din Carpați ai roboticii" și au spus că robotul nostru le amintește de jocul frumos de fotbal realizat de Hagi pe teren.

 

Entuziasmul generat de robotică a unit mediul antreprenorial cu cel școlar, astfel încât echipa a devenit un reper național și internațional.

 

Vă atașăm momente impresionante din competițitiile noastre pentru a vedea ce am reușit să îndeplinim până acum cu ajutorul vostru. România a fost reprezentată cu cinste atât local cât și internațional iar alături de voi dorim să facem asta in continuare. https://www.youtube.com/watch?v=iq6cunRM_Lo

 

Vă mulțumim pentru sprijin, pentru susținere și încredere !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Delta Inovation reprezintă cele doua echipe de robotica din Arad care participa la concursurile FIRST Tech Challenge si FIRST Robotics Competition, cele mai mari concursuri de robotica pentru liceeni din lume.

Noi suntem echipa de robotica Delta Force, castigatorii Campionatului Mondial care a avut loc in Houston, SUA. Suntem prima echipa internationala si non-americana care a castigat acest titlu inca de la infiintarea competitiei.

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al sărbătorilor pascale: TRIUMFUL BINELUI, AL GENEROZITĂȚII ASUPRA RĂULUI. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți fa

 

9 Donații

Ștefana Cibotariu

200 RON
Mult succes!!!
12 Apr 2023
11 Apr 2023
200 RON
10 Apr 2023
Succes Delta Force!🧡
10 Apr 2023

otilia cretu

100 RON
Cu tot dragul pentru cei mai tari robotisti! Va iubim și va admiram dragii noștri!❤️❤️❤️
10 Apr 2023
Succes Delta Force !!! ❤
10 Apr 2023
Mult succes pe mai departe! 🧡🖤
10 Apr 2023
Eu îmi donez cadoul de Paste aici, și cei care doresc să îmi facă un cadou de Paste, va rog din suflet sa mi-l dați aici. Împlinirea viselor acestor copii este cel mai frumos cadou 🤗🥇🥇🥇
10 Apr 2023
Mult succes Delta Force!
10 Apr 2023
Andreea Cibotariu : ASOCIATIA DELTA INOVATIONS
Îmi donez cadoul de Paște