Particip la Hope on Wheels ~ 2023 pentru o cauza draga mie

 

Bagoly Zoltan Fundația HOSPICE Casa Speranței

12.5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă doriți să îmi fiți alături în această mișcare, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună.

Ca de obicei și anul asta particip la Hope on Wheels și sper să particip și următoarele ediții! Nu fac numai pentru plăcerii pedalatului ci  în primul rând pentru a strânge fonduri  în sprijinul copiilor vulnerabili. Kilometrii pe care le voi pedala la ediția asta Hope on Wheels de anul acesta, împreună cu toate sumele strânse din donații se vor transforma în cărămizi pe care vom clădi visul celor două noi spitale de îngrijre paliativă. Mulțumesc încă odată că ai ales să te implici cu orice sumă mică că și ești alături de mine deoarece împreună ducem SPERANȚA mai departe.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Pentru al treilea an la rând, pregătim roțile să pornească spre speranță. Oriunde te-ai afla, în țară sau pe orice alt continent, pedalează și lasă roțile să se învârtă unde și cum îți place ție mai mult: pe trail sau asfalt, rapid sau în tihnă. Doar pornește la drum! Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții copii și adulți cu boli incur

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
To honor your love and support, I made a donation in your honor to your cause!
21 Apr 2023
Bagoly Zoltan : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Hope on Wheels ~ 2023 pentru o cauza draga mie