Alerg pentru Proiectul Nou nascuti Mures Asociatia Cristi Vasiliu

 

Carmen VLAD ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU

100% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă mi-ai fi spus când eram la liceu că într-o zi voi alerga un maraton, aș fi spus că ești nebun. Dar maine voi alerga la Mures Half Maraton. Dar alerarea de maine e mai mult decat o simpla alergare.

Kilometrii de mâine de la @Mures Half Marathon pot salva vieți. Am ales să alerg în această duminică pentru ca nou nascutii critici din Transilvania să aibă o șansă în plus în lupta pentru viață. 

Dar știu că nu sunt singură, știu că am în jurul meu oameni extraordinari, care mâine vor alege să mi se alăture, nu la maraton, ci în efortul de a ajuta la construcția noii secții de Terapie Intensiva Nou-Născuți de la Spitalul Clinic Județean Mureș. 

Cum? Simplu! 

Donând 2 euro la 8845 cu textul “CRESC”, sau printr-o donație către asociația @ACV România care, împreună cu Inima Copiilor și SCJU Tg.Mureș, construiesc de la 0 o secție noua de Terapie Intensivă, pentru ca micii luptători să ajungă oameni mari. Noua secție va trata pacienți critici neonatali din Nordul, Vestul si Centrul țării, precum și nou-născuții cu malformații cardiace din toata țara care urmează să fie operați la Institutul de Boli cardiovasculare și Transplant Tg. Mureș.

Haideți mâine alături de mine!

 

#muresrunners

#mureshalfmarathon

#AvcRomaniaAsociatiaCristiVasiliu

#RunForLife


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Țelul nostru este să salvăm și să îmbunătățim vieți. Azi și în viitor

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Mureș Half Marathon este un eveniment sportiv prin care se promovează un stil de viață sănătos prin intermediul alergării și obiectivele turistice din municipiul Târgu-Mures. Este organizat de Asociația Mureș Runners, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu-Mures și Consiliul Local Târgu-Mureș. Luând startul din Piața Teatrului, vei descoperi centrul istoric și cultural, c

 

9 Donații

06 May 2023

Anonymous

50 RON
06 May 2023

Anonymous

500 RON
06 May 2023

Anonymous

50 RON
06 May 2023
20 RON
❤️pentru aceasta cauza
06 May 2023

Anonymous

30 RON
06 May 2023

Anonymous

100 RON
06 May 2023

Anonymous

100 RON
06 May 2023

Anonymous

150 RON
06 May 2023
Carmen VLAD : ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Alerg pentru Proiectul Nou nascuti Mures Asociatia Cristi Vasiliu