De ziua mea îmi doresc să ajutăm copiii din centrele de plasament!!

 

Cristina Andras Ajungem Mari

66.666666666667% Complete
800 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

A mai trecut un an de la aniversarea mea anterioară, un an cu bucurii, cu urcușuri și coborâșuri. Un lucru doresc sa îl păstrez constant, și anume cadourile pentru ziua mea sa le transmit mai departe copiilor din centrele de plasament.
In acest an as vrea sa le transform în ore de terapie, de care au mare nevoie. Deoarece acești copii se confruntă cu multe incertitudini, frici, gânduri de cele mai multe ori negative. Terapia ii poate ajuta sa le depășească, sa capete încredere în ei și să se dezvolte în tineri curajoși și stăpâni pe sine.
Cu ajutorul vostru ca și în anii anteriori îmi propun sa strâng o sumă mică de bani, care transformată în ore de terapie poate însemna foarte mult.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

 

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună. Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament care au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca

 

7 Donații

Anonymous

150 RON
20 Jun 2023
18 Jun 2023

Vasi

50 RON
Felicitări!
17 Jun 2023

Anonymous

200 RON
16 Jun 2023

Anonymous

150 RON
La multi ani!! Sper sa ai parte doar de lucruri frumoase si sa ti se intoarca inzecit acest sprijin pe care il oferi copiilor. Te pup si iti urez numai bine 😘
09 Jun 2023

Anonymous

120 RON
08 Jun 2023

Anonymous

30 RON
Alaturi de copiii din centrul de plasament...voluntar " in așteptare" 💙❤️
08 Jun 2023
Cristina Andras : Ajungem Mari
De ziua mea îmi doresc să ajutăm copiii din centrele de plasament!!