Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie

 

Nadia Eperjessy Fundația HOSPICE Casa Speranței

65% Complete
325 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei, 

Vă invit cu inima deschisă să vă alăturați acestei călătorii cu scop nobil în care mă angajez să alerg pentru o cauză extraordinară. 

Scopul prietenilor de la @hospice casa sperantei, este să strângă fonduri pentru a susține peste 100 de vizite la domiciliu pentru cei mai vulnerabili dintre noi - bolnavii care au nevoie de îngrijire și sprijin.

Să nu uităm că fiecare pas pe care îl fac în timpul acestei curse înseamnă un pas în plus spre a oferi alinare și îngrijire acelor persoane aflate în suferință. 

Fiecare donație, indiferent de mărimea ei, este o contribuție valoroasă pentru a face o diferență semnificativă în viața lor.

Cu ajutorul vostru, putem asigura că cei mai puțin norocoși dintre noi primesc îngrijirea și susținerea de care au atâta nevoie. Vă îndemn să donați generos pentru această cauză nobilă, să vă alăturați mie în această cursă și să facem împreună o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și pentru că sunteți alături de mine în această misiune. Hai să alergăm împreună pentru o cauză nobilă!

Cu recunoștință,

Nadia ❤️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
Go Nadia, go, go!
05 Sep 2023
04 Sep 2023
Draga mea, astept cu mare bucurie sa alergam impreuna. Si tot impreuna sa fim de ajutor celor care au nevoie de noi. ♥️
04 Sep 2023
Nadia Eperjessy : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie